Sobre l’autor

La intenció  d’aquest blog no és una altra que compartir coneixements amb les persones interessades en temes tan importants com la defensa del medi ambient i/o del territori, sempre des d’un punt de vista pràctic, actiu, sense gaire interès pels debats profunds, que els deixo per altres esprits més capacitats.

D’aquí ve que el present blog s’enfoca humilment i d’una forma eminentment pràctica tant a l’anàlisi  de les resolucions judicials dictades sobre aquestes matèries com a un seguiment de la més il·lustrada doctrina -a la qual s’ha afegit l’experiència personal de l’autor durant més de vint anys-.

En compartir aquests posts, no tinc inconvenient en què les persones que ho creguin oportú els reprodueixin, copiïn o enllacin, amb l’únic compromís exigit de citar degudament la font.

 

Nota sobre l’autor:

la foto

Josep Hurtado Cobles (Barcelona, 1967)

Llicenciat en Dret per la Facultat de Dret de la Universitat Central de Barcelona. Màster Especial per a Executius de Societats i Experts Tributaris de la Universitat Abad Oliba. Màster en Relacions Laborals per la Fundació Politècnica de Catalunya. Diversos cursos, seminaris i xerrades en matèria de dret ambiental. Activista en defensa del medi ambient i del territori.

Ha publicat nombrosos articles doctrinals en matèria de dret laboral i mercantil en diferents publicacions especialitzades, amb diferents premis i esments especials. Autor de “La responsabilidad de los administradores societarios en el ámbito civil y social” publicat per Editorial Atelier, Colección Atelier Mercantil, 1998; “La doctrina del levantamiento del velo. Un estudio jurisprudencial” per Editorial Atelier, Colección Mayor, 2000; “El levantamiento del velo y los grupos de empresas” por Editorial Bosch, 2005 i “La doctrina del levantamiento del velo societario en España e Hispanoamérica” per Editorial Atelier, 2009; “Régimen extintivo del contrato de alta dirección” per Ediciones CEF, 2014.

Diferents articles en matèria de dret mediambiental i, en 2021 coordina l’obra conjunta CONTRAATAQUEM! (Guia jurídica per a la defensa del medi ambient i del territori destinada a particulars i plataformes).

Soci fundador i responsable del Departament de Dret Laboral i Medi Ambient del Bufet FIRMA LEGAL, amb seu a Barcelona.